Soveværelset på en solskinsdag

Min fødselsdagsgave indtager stuen….





Så kommer der lige en masse spambilleder af stuen inden min fødselsdagsgave kom frem og efter. Er den ikke bare SKØN!!!
Den passer jo perfekt i det lille hjem og har sukket efter den i mange år. Jeg fik den i sidste uge efter min første fodboldtræning og sad og ordnede vasketøj. Min kæreste kommer ind 21.30 og ser alvorlig ud… jeg bliver nød til at få min gave nu for han er meget i tvivl om den skal byttes. Han kommer så ind med lampen og jeg hopper jo op og bliver glad, men er selvfølgelig lidt øv over at det er på den måde.
Men kæresten syntes den ser lidt gul ud og ved ikke om jeg vil beholde den. Jeg beklager helt og fortæller at jeg selvfølgelig ikke har fået sagt, da jeg ønskede mig sådan en brugt lampe, at så kan de godt se lidt gule ud. Men denne er faktisk i meget pæn stand og jeg er tilfreds, meget tilfreds:)
Det bliver han lettet over, men samtidig lidt øv over han så har givet mig den.
Men jeg har nydt at den har stået her den sidste uge og bliver mere og mere glad for den.


Imorgen kommer min skønne familie og fejre dagen med mig og vi må pakke nogle ting ind som gaver, så Noah kan være med til at give og være med til at pakke op, for det har han glædet sig til.




Rigtig dejlig aften og dag til jer alle – jeg vil nyde min sidste aften i 20erne:)

7

  • Smukke farver, I har I jeres hjem. Får helt lyst til at flytte om !!! Det virker totalt indbydende. Jeg får MANGE gode ideer af at kigge på din blog. Har netop tilmeldt mig som fast læser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor bor I bare lækkert. Dejlig gave og tillykke med fødselsdagen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Prøver lige lægge en kommentar her, har prøvet flere gange på din Give away men kan ikke se den er bliver udgivet. Håber ikke jeg har lavet ged i den, vil du være sød lige tjekke.

    SÅ TIL SAGEN..
    Sådan en lampe har jeg fået i bryllupsgave, har været gift i 30 år ;O) har den endnu. min er også blevet gul på stangen (eller hvad det nu hedder) Regner med du ved det er en Louis Poulsen og den hedder Pantella. Stort tillykke med dagen her fra mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt indlæg! Jeg kan virkelig godt lide, at lampen, farven er så smuk 🙂 Er du til belysning? Jeg har søgt en masse om det, og gerne mere hver dag! Her er en af mine nyeste resultater, hvad tror du? 😉

    http://delightfull.eu/table/billy_unique_desk_lamp.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et smukt hjem du har! Hjerteligt tillykke med din fødselsdag hurra for dig!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du heldig, det er sådan en lækker lampe og den passer jo godt ind i jeres flotte hjem :o) Og hvis den på et tidspunkt gulner har jeg læst, at man kan sprøjtelakere dem hvide igen :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan en fik min barndomsvenindes forældre engang i 70'erne, og det var SÅ hipt!
    -Det er det stadig!
    Alle ønsker om en skøn fødselsdag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soveværelset på en solskinsdag