En hyggelig lørdag

Fine fund på en søndag….

Sidste uge spurgte min mor og jeg ville med til loppemarked i Bella Centeret og fik også nogle lommepenge at gøre godt med:)
Jeg elsker at gå rundt derinde og der er så mange fund man kan gøre, og hvis man mangler noget eller har ledt efter noget noget længe, så skal man bare komme der, for de har det.
Jeg har ledt længe efter en blomsterkumme, som jeg har set inde hos Christina med hendes dejlig blog og syntes ikke de har været til at finde, men endelig fandt jeg en og min tante var forhandler så jeg sparede lige lidt penge.
Havde også opdaget en metal kurv, som også har været i søgelyset længe, den havde jeg set i et Boligliv blad, hvor den omtalte Michelle bor, men som desværre ikke har en blog selv. Michelle bor simpelthen så smukt og jeg er også meget fascineret over hendes pastel hjem, ligesom så mange andre her i blogland:)

Mens jeg tog billeder kom Alba lige ind og hun fik en hest i fødselsdagsgave i august af mine forældre og den bliver flittigt brugt nu. Jeg elsker altså bare de første år i børns liv, det er så spændende at se deres udvikling og se hvordan deres personlighed og udseende kommer frem. Sjovt når man kan se sig selv i Alba af udseende, nu hvor min dreng overhovedet ikke ligner mig. Men af sind, så aner jeg slet ikke om de ligner mig på nogen måde, men spændende at se.

Tusinde tak for en dejlig formiddag mor og for mine fine fund:)

13

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggelig lørdag