Fine fund på en søndag....

Et smukt tæppe…

Efter at have set Louises smukke tæppe som Tamra har lavet, så måtte jeg også have et. Tamra er simpelthen så dygtig og det her tæppe passer jo perfekt ind i hjemmet og jeg elsker simpelthen de farver. Jeg har altid godt kunne huske sådan nogle tæpper fra min barndom, tror dog alligevel aldrig der har været sådan et tæppe i hjemmet. 
Jeg kan huske de “normale farver i barndommen som man nok har set alle steder, men de her skønne pastel farver kan jeg slet ikke stå for og syntes tæppet er så smukt.

Tusinde tak Tamra, det er flot og vi er glade for det herhjemme, specielt Noah som bruger det hver dag:)
Hvis I skulle være interesseret i sådan et tæppe, så besøg Tamras blog 

Hav en dejlig dag alle sammen:) 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine fund på en søndag....